Assamblea anual

Aprofitant que molts dels socis estaven a Suècia per Nadal vam aprofitar per fer l’assamblea anual a Axmar el 28 de desembre.

L’any passat no vam poder fer gaires activitats degut a falta de temps però vam lograr desprès d’unes quantes aplicacions que ens acceptessin un Erasmus+ que fèia temps que haviem planificat amb un dels socis, el Bisbat. Alguns problemes van aparèixer pel camí ja que els participants venien just al proclamar-se la independencia però el programa es va poder realitzar sense gaires canvis.

Per l’any vinent intentarem desenvolupar altres activitats com xerrades, concerts etc. a part d’un intercanvi a petició d’un altre soci amb Letònia i si és possible un amb refugiats. El que és molt positiu és el canvi que aquests intercanvis ha fet en la vida d’alguns dels nostres socis. Un es va marxar tot un any de voluntari a Letònia i ara ha tornat amb molts idées per realitzar. Un altre s’ha anat a viure a Suècia però segueix molt actiu en l’Associació però a vegades per Skype. Entre altres coses es dedicarà a treballar amb els participants suecs per organitzar la continuació dels intercanvis aquí, però allà.

L’Associació va creixent. Recordem que tots que s’interessen per la preservació del mediambient i el patrimoni cultural i històric de Madrona sòn benvinguts a ser socis de l’Associació.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s