Presentació del llibre “Walking the Covid Tightrope”

Aprofitant la visita a Madrona de Marion Verweij, co-autora del llibre Walking the Covid Tightrope, vam organitzar una trobada híbrid, presencial i online, amb la participació de tres dels participants que van viure el primer confinament a Madrona; Bodil Valero (co-autora), Carla Grau i Ceylan Tutan.

La idea va néixer a Madrona durant el primer confinament quan Bodil es donava compte que les persones amb qui convivia tots tenien vivències molt diferentes. Amb la Marion van decidir buscar relats personal d’arreu del món. De joves i gent gran, al camp i la ciutat, de països pobres i rics o fins i tot en guerra, dels indocumentats etc.

El resultat son 27 relats molt diferents però semblants.

El llibre es pot comprar a Amazon, o a Madrona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s