Inauguració d’activitats

20160815_115441El dia 20 d’agost varem fer la primera activitat de l’associació amb invitats de Suècia, Canàries, Tarragona, la Generalitat, representant del Bisbat, a part de membres de l’associació  i veïns de Madrona. Una reunió molt fructifera amb una xarla també sobre futurs intercanvis juvenils. El lloc és idoni per fer trobades interculturals o per altres tipus de grups.

Però es podrà organitzar altres tipus d’events, com exposicions, horts ecològics, visites guiades a les ruines de l’antic castell de Madrona o a l’Esglèsia Sant Pere Madrona a part del senderisme que es pot realitzar seguint la GR3 que passa per aquí.

La idea de l’associació és promoure i preservar el patrimoni cultural de Madrona que està situat en un espai protegit de la xarxa Natura 2000. Som una organització sense ànims de lucre i ens dirigim a tothom amb un interès per la història, cultura i la natura.

Juanfra och Olga

Si vols saber més, ser soci o simplement visitar-nos ens pot escriure a amicsdemadrona@gmail.com.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s